Facebook Logo
Конкурси
ПРОЕКТ „ИЗЧЕЗВАЩА СОФИЯ” print
Автор : Вероника Димитрова
2013-04-29

 


ПРОЕКТ „ИЗЧЕЗВАЩА СОФИЯ”  

обявява  КОНКУРС


за изследователски биографични портрети на стари рушащи се къщи в гр. София  Ако имаш интереси в областта на опазването на културното и историческо наследство или знаеш историята на любимата си рушаща се къща в София и искаш да я разкажеш – това е твоята възможност! Ние вече разказахме биографичните истории и факти около някои от любимите ни стари софийски къщи (повече информация можеш да намериш на: www.fadingsofia.rcss.eu). Ако искаш да се присъединиш към нас, напиши кратка биографична история на рушаща се къща в гр. София, базирана върху архивни документи, наблюдения и интервюта със собственици, съседи, обитатели на квартала, експерти и други. Снимай своята къща, прикачи снимките към историята си, добави и своето CV и ни го изпрати на support@fadingsofia.rcss.eu 

Какво печелиш?
Най-добре разказаните истории ще бъдат публикувани в страницата на проекта и ще им бъдат направени аудио записи от актьори. А тези от вас, които са успели да разкажат по най-интересен начин историите на любимите си къщи ще намерят място в следващото издание на книгата „Портрети на изчезваща София“. 
Крайният срок за изпращане на текстовете е 10 юни 2013г.. Напомняме, че изцяло художествените истории няма да бъдат поощрявани.
Очакваме твоята история!
Координатори на конкурса: Светослава Найденова и Фани Младенова

1

Предстоящи конкурси
Архив на конкурсите
Вход:
Потребителско име
Парола за достъп
Тагове